Naručivanje i plaćanje

Naručivanje

Naša web stranica omogućuje Vam da kliknete na bilo koji artikal, izmijenite količine, dodate u košaricu, a zatim kada ste spremni, pregledajte i kupite artikle u košarici. Ako se odlučite otvoriti profil kod nas, on Vam također omogućava praćenje statusa narudžbi, pregled povijesti narudžbi i spremanje podataka o adresi. Molimo da pažljivo pregledate svoju narudžbu prije podnošenja, jer narudžbu ne možete izmijeniti nakon podnošenja.

 

Potvrda narudžbe

Nakon što dovršite narudžbu, odmah ćete dobiti broj narudžbe. Poslat ćemo Vam potvrdu na email s cjelovitim podacima vaše narudžbe.

 

Status narudžbe

Ako ste narudžbu napravili putem profila zaštićenog lozinkom, moći ćete u bilo kojem trenutku provjeriti status svoje narudžbe prijavom u svoj profil. Ili možete kliknuti na poveznicu navedenu u emailu s potvrdom.

 

Načini plaćanja

Plaćanje u webshopu
Za narudžbe u našem webshopu nudimo slijedeće mogućnosti plaćanja:

Bankovna uplata po online narudžbi
o Jednokratno
o Plaćanje po online narudžbi.
Robu ćemo pripremiti za isporuku nakon što su sredstva vidljiva na našem računu.

Online plaćanje kreditnim ili debitnim karticama
o Jednokratno ili obročno
o Zaštićeno najvišim sigurnosnim standardima

 

Jednokratno online plaćanje
o Visa
o MasterCard
o Maestro
o Diners
o Discover
o Premium Visa

Sigurnost online plaćanja
Nakon potvrde narudžbe na blagajni GoldLight2910.hr internet trgovine biti ćete preusmjereni na stranice vanjskog davatelja usluge online naplate gdje unosite podatke o bankovnim karticama i broju rata. Davatelj usluge je Corvus Pay, Buzinski prilaz 10, 10010 Zagreb, Hrvatska, a platforma je Corvus. Prenosimo njihovu izjavu o unosu i prijenosu osobnih podataka: Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava Corvus sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava Corvus za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

 

Online naplata
Nakon potvrde plaćanja na Corvus usluzi, iznos potvrđene narudžbe predautoriziramo na Vašoj kartici. Kod obročnog plaćanja svim karticama Zagrebačke banke ili jednokratnog plaćanja debitnim karticama Zagrebačke banke, za koje predautorizacija nije moguća, kompletiranje transakcije tj. naplatu vršimo odmah po Vašoj potvrdi plaćanja na Corvus usluzi. Za sve ostale kartice, kompletiranje transakcije tj. naplatu predautoriziranog iznosa vršimo nakon što smo uspješno obradili narudžbu te provjerili i pripremili naručene proizvode.
Račun izdajemo nakon obrade narudžbe i pripreme proizvoda za isporuku, što je i trenutak zaključenja kupoprodajnog ugovora. Ako neki proizvod, unatoč pažljivom planiranju i organizaciji, nismo u mogućnosti isporučiti ili iz nekog drugog razloga ne dođe do zaključenja kupoprodajnog ugovora i isporuke, iznos koji smo naplatili do trenutka otkazivanja narudžbe bit će vraćen na isti način.

 

Obrada narudžbi
Vaše narudžbe obrađuju se svaki radni dan od 8-16 sati.
Po završetku obrade/slanja Vaše narudžbe, biti ćete obaviješteni putem emaila kojeg ste ostavili prilikom narudžbe.

v

Zastupnik MenoDea za Hrvatsku.


Pavlenski Put 5 o
10000 Zagreb, Hrvatska

T: +385 91 516 60 47
E: prodaja@goldlight2910.hr
E: goldlight@goldlight2910.hr

OIB 25573404634
IBAN HR912340009111081114